marți, 19 martie, 2024

1 Decembrie la BARLAD: Fasole cu carnati

Distribuie:

Publicat:

Potrivit Adevarul.ro, primaria Barlad a stabilit programul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Edilii urbei au decis sa-i cinsteasca pe contribuabili cu vin fiert si fasole cu carnati

 Ziua Nationala a Romaniei va fi serbata la Barlad printr-o suita de manifestari.

Marti, 1 decembrie, de la ora 10, va avea loc o depunere de coroane la monumentul Eroilor din cimitirul Eternitatea. La 11.30, la Cercul Militar, va fi vernisata o expozitie de tehnica militara si una de arta plastica. Dupa ora 12.30, tot la Cercul Militar, barladenii sunt asteptati de reprezentantii Primariei pentru a se infrupta din fasolea cu carnati preparata de bucataresele de la Cantina de Ajutor Social si sa se incalzeasca cu un pahar cu vin fiert.

De la ora 14.30 serbarea se va muta in Piata Civica, locul unde va avea loc un spectacol sustinut de copii si artisti locali. La ora 17 vor fi aprinse ornamentele luminoase din centrul orasului. In prima zi de iarna vor fi aprinse beculetele doar pe tronsonul Paloda – Premier, restul ornamentelor urmand sa fie aprinse din seara de 6 decembrie.

sursa:Adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img