News Flash:

1 Decembrie la Husi: Parada militara si concert Aurel Moldoveanu - FOTO

1 Decembrie 2015
2314 Vizualizari | 1 Comentarii
Ziua de 1 Decembrie va fi sarbatorita in municipiul Husi de catre autoritatile locale printr-o ceremonie de depunere de coronae in Parcul Rodina incepand cu ora 13:00, iar la 13:30, in Piata Tricolorului din municipiul Husi, se va desfasura o parada militara. Seara, incepand cu orele 17:00, husenii sunt invitati sa asiste la un concert marca Aurel Moldoveanu si, bineinteles, mult iubitul Ansamblu Folcloric “Trandafir de la Moldova”.

De organizarea evenimentului s-a ocupat Casa de Cultura “Alexandru Giugaru” cu sprijinul Primariei Husi a Consiliului Local.

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, adoptata prin lege dupa inlaturarea regimului comunist. Din punct de vedere istoric, la 1 Decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 de delegati si sprijinita de peste 100.000 de romani veniti din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutie prin care s-a consfintit unirea tuturor romanilor din Transilvania, intreg Banatul (cuprins intre raurile Mures, Tisa si Dunare) si Tara Ungureasca (Crisana, Satmar si Maramures) cu Romania.

municipiul husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #3937
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: fr.ally@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0727 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013203 (s)