joi, 28 martie, 2024

10 semne ciudate si subtile ca ai putea fi un geniu! Nu-l interpreta gresit pe al 7-lea!

Distribuie:

Publicat:

Am vrea cu totii sa credem ca suntem geniali, dar stim ca nu intotdeauna este cazul. Cu toate acestea, daca ai unele obiceiuri unice sau „ciudate”, pe care multi oameni nu le prezinta, este posibil ca acestea sa fie semnul unor competente sporite de inteligenta si de rezolvare a problemelor. Cateodata, comportamentele ciudate sunt doar atat, ciudate. Dar alteori, ele indica un lucru mult mai interesant, si anume ca esti un geniu!

Iata 10 dintre cele mai ciudate si subtile semne ca esti un geniu:

1. Vorbesti cu tine insuti

Expertii sugereaza ca acest lucru nu este intotdeauna un semn distinctiv al nebuniei. Uneori, oamenii extrem de functionali si inteligenti o fac pentru a-si pune ordine in ganduri.

2. Ai putini prieteni

De cele mai multe ori, persoanele cu performante inalte sau inteligente, pastreaza cercurile sociale foarte restranse, astfel incat sa se poata concentra asupra obiectivelor si nevoilor proprii.

3. Nu faci progrese

Exista multe explicatii pentru asta, dar de multe ori se poate intampla deoarece creierul tau este prea ocupat. Gaseste o modalitate de a sorta activitatea ta mentala si vei putea constata ca vei lucra la un nivel mai inalt decat ceilalti.

4. Iti iei timp

„Incet” este adesea echivalent cu „lenes”, dar adevarul este ca abordarea singurala si metodica este instrumentul unor oameni inteligenti, ce reusesc sa se descurce pe cont propriu.

5. Dezordinea

Probabil ai auzit des asta. Geniul se manifesta deseori in haos, astfel incat un mediu murdar ar putea sa nu fie un semn al faptului ca esti lenes, ci mai degraba dorinta pentru o atmosfera mai ingrijita.

6. Desenatul

Daca ai obiceiul de a desena la intamplare din cand in cand, acesta ar putea fi modul corpului si al creierului tau de a ramane ocupat, cautand noi abordari si noi concepte.

7. Nonsalnanta/Indiferenta

Oamenii inteligenti gasesc adesea calea catre succes, deoarece ei stiu unde sa-si indrepte energia si efortul. Stii vorba aceea despre a avea curajul de a schimba lucrurile pe care le poti schimba, si intelepciunea de a-ti da seama ca nu poti? Nu esti doar „meh”, ci doar foarte pretentios cu privire la modul in care iti consumi energia.

8. Delegi sarcinile

Oamenii inteligenti stiu cand sa predea altcuiva o sarcina, astfel incat sa poata aborda ceva mai greu sau mai important. Daca te afli in situatia de a renunta la responsabilitati din motive strategice, este posibil sa ai aceasta trasatura fara ca macar sa-ti dai seama.

9. Eficienta

Nu esti lenes daca functioneaza! Gasirea solutiilor rapide e mai mult un semn al gandirii strategice decat este lenea.

10. Tragi un pui de somn 

Creierul tau trebuie sa fie odihnit, iar daca depasesti masura ganditului, lipsa somnului te poate incetini. Asadar, daca tragi des cate un pui de somn, ai putea fi de fapt un geniu!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img