News Flash:

109 ani de LOTERIA ROMANA

7 Septembrie 2015
1285 Vizualizari | 1 Comentarii
Loteria Romana organizeaza, duminica 13 septembrie, cate doua extrageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, si suplimenteaza fondurile de castiguri la categoria I a acestor jocuri, cu ocazia implinirii a 109 ani de activitate, se arata intr-un comunicat al Loteriei transmis, luni, AGERPRES.

 Astfel, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelasi bilet se va participa la doua trageri: tragerea principala si tragerea suplimentara, jucatorii avand sanse duble de castig.

In plus, pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 500.000 lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 300.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.

'Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu se organizeaza trageri duble', se mentioneaza in comunicatul Loteriei.

Pe de alta parte, la concursul Pronosport din 13 septembrie, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 20.000 de lei, suma care se va adauga la eventualele reporturi.

In schimb, joi, 10 septembrie, nu vor avea loc trageri loto, prin urmare, toate biletele jucate in aceasta saptamana participa la Tragerile Speciale Loto Aniversare de duminica, mai informeaza Loteria Romana.

sursa:AGERPRES

loteria romana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3365
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014208 (s)