marți, 19 martie, 2024

109 ani de LOTERIA ROMANA

Distribuie:

Publicat:

Loteria Romana organizeaza, duminica 13 septembrie, cate doua extrageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, si suplimenteaza fondurile de castiguri la categoria I a acestor jocuri, cu ocazia implinirii a 109 ani de activitate, se arata intr-un comunicat al Loteriei transmis, luni, AGERPRES.

 Astfel, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelasi bilet se va participa la doua trageri: tragerea principala si tragerea suplimentara, jucatorii avand sanse duble de castig.

In plus, pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 500.000 lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 300.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.

‘Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu se organizeaza trageri duble’, se mentioneaza in comunicatul Loteriei.

Pe de alta parte, la concursul Pronosport din 13 septembrie, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 20.000 de lei, suma care se va adauga la eventualele reporturi.

In schimb, joi, 10 septembrie, nu vor avea loc trageri loto, prin urmare, toate biletele jucate in aceasta saptamana participa la Tragerile Speciale Loto Aniversare de duminica, mai informeaza Loteria Romana.

sursa:AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img