joi, 28 martie, 2024

12 conducatori auto, depistati de politisti, conducand cu viteze de peste 180 KM/H

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 26 martie, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat 12 conducatori auto care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, pe autostrazi.
Cei in cauza au fost sanctionati contraventional, iar ca masura complementara, le-au fost retinute permisele de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale actioneaza permanent pentru salvarea de vieti si siguranta rutiera. Sunt in atentia lor toti conducatorii auto care nu respeca limita legala de viteza.
Ieri, politistii au depistat pe autostrazile A1 si  A3, 12 conducatori auto care conduceau cu viteza excesiva.
Astfel, pe autostrada A1 Bucuresti – Ramnicu-Valcea, la kilometrul 43, politistii au depistat un barbat, de 22 de ani, din Galati, care conducea autoturismul cu viteza de 192 km/h.
Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost retinut, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
Tot pe autostrada A1, pe tronsonul Ramnicu – Valcea – Deva, la kilometrul 305, politistii au depistat un barbat, de 28 de ani, din Bulgaria, care conducea autoturismul cu viteza de 194 km/h, iar la kilometrul 303 au depistat un alt barbat, de 36 de ani, din Bulgaria, care conducea autoturismul cu viteza de 212 km/h.
Cei doi au fost sanctionati contraventional cu amenda de 2.900 de lei fiecare, iar permisele de conducere le-au fost retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
Pe autostrada A3 Turda-Bors, la kilometrul 40, politistii au depistat un barbat, de 49 de ani, din Sibiu, care conducea autoturismul cu viteza de 199 km/h, iar la kilometrul 32 au depistat un cetatean maghiar, in varsta de 30 de ani care conducea autoturismul cu viteza de 198 km/h.
De asemenea, pe aceeasi autostrada, la kilometrul 32, politistii au depistat un barbat, de 47 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 184 km/h si un alt barbat, de 30 de ani, din Zalau, care conducea autotursimul cu viteza de 186 km/h.
Alti 3 barbati au fost depistati de politisti, pe autostrada A3 Turda-Bors, toti la kilometrul 45. Primul, un barbat, de 48 de ani, din Oradea, a fost depistat conducand cu viteza de 194 km/h, al doilea, un barbat, de 30 de ani, din Bucuresti, cu viteza de 182 km/h, iar al treilea, de 26 de ani, din comuna Floresti, judetul Cluj, a fost depistat cu 197 km/h.
De asemenea, la kilometrul 45 al autostrazii A3 Turda-Bors, politistii au depistat o femeie, de 25 de ani, din comuna Floresti, judetul Cluj, care conducea autoturismul cu viteza de 190 km/h.
Toti conducatorii auto au fost sanctionati cu amenda de 1.305 lei, iar permisele de conducere le-au fost retinute, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
,,Recordul” zilei de ieri a fost stabilit de un barbat, de 43 de ani, din Cluj Napoca, fiind depistat de politisti la kilometrul 32 al autostrazii A3 Turda-Bors, in timp ce conducea cu viteza de 214 km/h.
Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost retinut, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale continua sa actioneze t pentru salvarea de vieti si siguranta rutiera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img