joi, 25 aprilie, 2024

15 adevaruri despre zodia Fecioara. Semnul cu cele mai multe calitati din horoscop.

Distribuie:

Publicat:

Este Fecioara zodia cu cele mai multe calitati din horoscop? Se spune ca cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane perfectioniste, mai ales din punct de vedere profesional, iar pe plan amoros iubesc cu foarte mare ardoare. Iata 15 adevaruri si calitati despre aceasta zodie, potrivit zodiata.com: Fecioara 23 august – 22 septembrie

1. Fecioara nu doar vorbeste despre … dar si face. Fecioara nu este tipul de vorbit doar de dragul vorbelor. Daca se decid sa faca ceva, fii sigur ca vor munci pana cand chiar se intampla. Seteaza obiective cu determinare si disciplina de sine si persevereaza si atunci cand credeai ca totul pare pierdut. Nu este nesigura. Seteaza calea si o urmeaza. Munceste dupa instinct dar cu metode foarte calculate.

2. Fecioara intotdeauna munceste din plin ca sa isi imbunatateasca viitorul. Este destinata pentru succes. Pentru Fecioara este greu sa se duca casa de la munca. Este perseverenta si nu se opreste de la nimic pentru a atinge succesul. O Fecioara poate face pe sefa dar doar in numele de a determina ca lucrurile sa fie facute (chiar si cele neplacute). Dar au o abilitate remarcabila sa faca o echipa functionala si sa determine actiunile, de aceea sunt foarte buni manageri.

Horoscop 18 octombrie. Zi excelenta pentru una dintre zodii

3. Fecioara este perfectionista. Seteaza standarde inalte pentru sine si se autoimping sa le obtina. Sunt organizate si nu suporta dezordinea.

4. Fecioara este nascuta sceptica si nu crede ceva pana cand nu vede cu ochii ei. Este realista si se bazeaza pe fapte. Nu zboara cu capul in aer dupa cai verzi pe pereti. Tinteste dupa lucruri exacte si reale.

5. Fecioara este modesta si umila. Este cel mai modest semn al zodiacului. Uneori ii este greu sa accepte laude si complimente. Ea doar vrea sa se bucure de timpul, compania si viata ei fara sa fie in centrul atentiei. Intotdeauna poti avea incredere in ce iti spune si in intentiile ei.

6. Fecioara are mintea analitica si mereu este capabila sa gaseasca solutii la orice problema dificila. Ea vede ceea ce altora le scapa. Are o asemenea gratie si precizie sub presiune, incat poate indrepta orice situatie.

7. Fecioara este frustrata de incompetenta si stupiditate. Nu are timp sa inghita bulshitul altora. Este unul din cele mai inteligente semne si cand sunt iritate de vulgaritate, prostie sau lipsa de atentie si grija, devine nervoasa si iese din situatie daca poate.

8. Fecioara este independenta si se bazeaza mult pe propria persoana. Este puternica la toate nivelele, psihic, emotional si financiar. Se descurca bine singura si nu se tem sa inceapa un proiect nou sau sa ii conduca pe altii.

9. Fecioara afiseaza calmitate in exterior chiar daca in interior sta sa explodeze.

10. Fecioara poate parea rece dar adevarul este doar ca e prudenta in a se deschide emotional in fata oricui. Este foarte sensibila ca persoana, evita sa ceara ajutor altora si o dor deceptiile. De aceea afiseaza aerul sobru si rece.

11. Insa Fecioara este loiala pana la final fata de cei ce i-au castigat increderea. Te poti baza pe o Fecioara pe absolut orice. Dar nu o lua de buna ca si cum ai castigat-o la loterie. Daca simte ca o folosesti si ca nu esti recunoscator, pretuind relatia cu ea, vei primi un bilet dus afara din viata ei. Pur si simplu nu crede in a investi in cineva care nu investeste in ea.

12. Fecioara are o latura ascunsa salbatica pe care putini au norocul sa o vada. Desi pentru multi ea pare foarte rezervata, atunci cand se simte intr-un mediu de mare incredere. Isi despleteste parul si devine salbatica si libera ca pasarea cerului.

13. Lumea are nevoie de cat mai multe Fecioare … pentru ca ele isi fac treaba excelent, isi pun timp la dispozitie pentru altii, pentru cauze umanitare si sociale, contribuie la societate, le pasa de animale, de oamenii fara noroc in viata, de batrani. Oricine angajeaza o Fecioara in echipa, este un norocos. Sunt angajati ideali si extrem de profesionisti.

14. Un nativ Fecioara nu suporta persoanele iresponsabile.

15. Atunci cand o Fecioara te iubeste, o face cu adevarat. Iti va da tot ce are.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img