marți, 23 aprilie, 2024

15 LOCALITATI SUNT INCA IN BEZNA IN JUDETUL VASLUI – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Interventiile echipelor Delgaz Grid si ale contractorilor din ultimele zile au dus la reluarea alimentarii cu energie electrica la aproximativ 90% dintre consumatorii din jud. Vaslui afectati de conditiile meteo de saptamana trecuta. 
Statia de transformare din Murgeni a fost realimentata ieri si estimam ca in cursul zilei de maine si va fi reconectata la sistemul de distributie si statia din Falciu.
Conform ultimelor informatii din teren, in judetul Vaslui sunt distrusi 28 de stalpi de inalta tensiune, circa 400 stalpi de medie tensiune si peste 120 de stalpi de joasa tensiune.
Refacerea liniilor de medie tensiune din judetul Vaslui se va finaliza etapizat in cursul acestei saptamani, in functie de conditiile de acces in teren cu materialele si utilajele necesare. Multe dintre portiunile de retea avariate nu se gasesc in vecinatatea unor cai rutiere practicabile, accesul fiind dificil, mai ales in conditiile topirii zapezii. 
La aceasta ora, 15 localitati din sudul si estul judetul Vaslui nu sunt inca alimentate cu energie electrica.  
Intrucat in unele zone conductoarele sunt rupte si exista riscul sa ajunga pe suprafata solului, DelgazGrid atrage atentia asupra pericolului de electrocutare si arsuri pe care il reprezinta atingerea lor sau chiar patrunderea persoanelor in vecinatatea acestora. De asemenea, apropierea de stalpii avariati, aflati intr-un echilibru precar, poate genera accidente grave la posibila cadere a acestora.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img