marți, 19 martie, 2024

150 locuri de munca in domeniul agricol sunt disponibile in Spania

Distribuie:

Publicat:

La inceput de an, 150 locuri de munca sezoniere in domeniul agricol sunt disponibile in Spania, prin intermediul Retelei EURES Romania. Grupul de firme Queralt (Fruits Queralt) din provincia Lleida este format din mai multe ferme al caror obiect de activitate este producerea si comercializeaza fructelor.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca care vor lucra in camp (la cules de fructe,  la curatat pomi), sau in fabrica (la aranjarea fructelor in lazi si caserole).

Se cauta:
100 de femei pentru munca in camp si ambalat in depozit;
50 de barbati pentru munca in camp, din care: 1 sofer autobuz pentru transportul lucratorilor la locul de munca (categoria D+atestat); 2 soferi camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (categoria C+E si atestat) si 2 tractoristi;

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/ora (pentru munca in camp) si 5,96 euro brut/ora (pentru munca in fabrica);

Contractul de munca va fi incheiat in perioada aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie;
Transportul dus-intors Spania va fi platit de catre lucrator. Pentru locuinta (utilitati) si alte cheltuieli se retine 10% din salariu in primul an si in al doilea an 5% din salariu. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Contractul de munca se va   semna in Spania (dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala – obtinere NIE).

Persoanele din judetul Vaslui care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui,  cu urmatoarele documente:
copie carte identitate;
CV EUROPASS in limba romana;
adeverinta medicala cu mentiunea “apt pentru munca“;
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.
Locatia si data selectiei vor fi comunicate la o data ulterioara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img