joi, 28 martie, 2024

200.000 $ pentru o exclusivitate scandaloasa. Cine a incasat banii pentru pozele cu Jeff Bezos si amanta

Distribuie:

Publicat:

Cel mai bogat om al planetei a divortat de sotia sa, MacKenzie Bezos, dupa ce o serie de poze compromitatoare cu el si amanta au aparut intr-un ziar din SUA.

Publicatia americana National Enquirer a fost cea care a declansat divortul celui mai bogat om din lume, CEO-ul gigantului Amazon. Magnatul Jeff Bezos isi insela sotia de luni bune cu o fosta prezentatoare de televiziune in varsta de 49 de ani. Lauren Sanchez era si ea casatorita, insa si-a gasit alinarea in bratele celui mai instarit pamantean, care o rasfata cu vacante exotice.

Un alt ziar din America sustine ca stie cum au ajuns fotografiile compromitatore in paginile tabloidului. Conform Wall Street Journal, National Enquirer i-a platit fratelui amantei lui Bezos suma de 200.000 de dolari pentru a dezvalui, sub protectia anonimatului, secrete din idila celor doi. Michael Sanchez a pus la dispozitia publicatiei de scandal fotografii din intimitatea celor doi si mesaje personale ale celor doi iubiti, sustine ziarul american.

Michael Sanchez era o sursa mai veche a tabloidului american si a facut primele dezvaluiri despre relatia celor doi in toamna anului trecut. Conform Wall Street Journal, fratele lui Lauren si tabloidul au batut palma in 26 octombrie 2018, intelegere in urma careia el se obliga sa le puna la dispozitie detalii picante si solide ale relatiei lor interzise.

MacKenzie si Jeff Bezos si-au spus adio dupa 25 de ani de mariaj, insa o sursa din anturajul lor a declarat pentru DailyMail.com ca cei doi „s-au straduit din greu” sa-si pastreze casnicia inainte de a se desparti. Potrivit acesteia, Jeff Bezos a inceput sa se vada cu Sanchez abia dupa despartirea de MacKenzie.

Procesul de separare care se afla la inceput va fi unul extrem de complicat, intrucat la mijloc este o avere de circa 137 de miliarde de dolari, care face din Jeff Bezos cel mai bogat om al planetei. Magnatul nu poate imparti echitabil averea cu fosta sotie, deoarece in spatele afacerii Amazon sunt alti multi actionari foarte instatiti, care nu sunt de acord cu aceasta tranzactie. Miliardarul nu agreeaza nici varianta de a o face actionara pe MacKenzie, tot din cauza actionarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img