vineri, 26 aprilie, 2024

24 de copii dintr-un centru de plasament, EVACUATI in urma unui incendiu

Distribuie:

Publicat:

24 de copii dintr-un centru de plasament din municipiul Piatra Neamt au fost evacuati, vineri dupa-amiaza, in urma unui incendiu la acoperisul cladirii a carui cauza urmeaza sa fie stabilita. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, fara a exista victime printre copii, personalul centrului sau fortelor de interventie.
Un incendiu a izbucnit la acoperisul Centrului de Servicii Comunitare “Elena Doamna” Piatra Neamt, angajatii institutiei evacuand toti cei 24 de copii aflati in acel moment in cladire.
La sesizarea conducerii centrului prin numarul de urgenta 112, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, precum si cu o automacara pentru lucru la inaltime.
“Pana la sosirea echipajelor de pompieri, angajatii centrului au intervenit cu stingatoarele din dotare si au limitat propagarea incendiului la cladire. Din fericire, nu au existat victime in randul copiilor sau salariatilor complexului de servicii comunitare”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Adrian Rotaru.
Dupa finalizarea interventiei pompierilor, cei 24 de copii au putut reveni in centrul de plasament, fiind distrusa o parte din acoperisul cladirii. Inspectorii ISU Neamt urmeaza sa stabileasca si cauza care a condus la aprinderea sarpantei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img