vineri, 19 aprilie, 2024

3 zodii care nu uita si nu iarta: vor face orice pentru a duce planul de razbunare la final

Distribuie:

Publicat:

Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce nu va va vedea la pamant.

Scorpion: isi vor seta ca misiune sa te distruga Daca gresesti in fata unui Scorpion, ar fi intelept sa dormi cu un ochi deschis. Razbunarea este numele de familie al Scorpionului. Alege cea mai dureroasa forma de razbunare si se asigura ca suferinta voastra nu se termina niciodata. Veti fi in genunchi si va veti ruga pentru iertare pana cand vor ajunge sa uite ce le-ati facut. Pentru ei, razbunarea este un lucru normal si o vad ca pe un mod de a echilibra relatiile in Univers, scrie elitedaily.com.

Capricorn: nu vor uita vreodata ca le-ai gresit Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce Capricornul nu va vede la pamant. Va avea grija sa iti dea de inteles ca totul este in regula intre voi, dar in spate te va defaima, iti va sabota succesul si va incerca sa te distruga complet. Iti vei da seama ce se intampla cand deja e prea tarziu. Ei au luptat pentru acest moment mult prea mult pentru a avea vreo sansa de a castiga in fata lor. 

Taur: devii prada lor pentru totdeauna. Te otravesc incet, dar sigur… Chiar daca au trecut ani de cand le-ati gresit, un Taur nu uita si nu iarta. Dorinta de razbunare ramane permanenta. Razbunarea unui Taur este calculata, lenta si de durata. Isi iau timpul necesar pentru a se asigura ca planul de razbunare va functiona si ataca atunci cand te astepti mai putin. Dreptatea este incredibil de importanta pentru un Taur. Va face tot ce ii sta in putinta pentru a se asigura ca faptele nu raman nepedepsite. sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img