sâmbătă, 20 aprilie, 2024

3 zodii care se intorc la fosta mare iubire

Distribuie:

Publicat:

Desi este destul de greu sa treci peste un astfel de episod, intotdeauna va exista loc de impacare. In acest an, trei zodii vor face in sfarsit pace cu fosta iubire. Esti curioasa care sunt acestea? Afla mai jos care sunt zodiile care vor incepe sa vorbeasca din nou cu fostele iubiri!
femeie care se uita in obiectiv

Zodiile care se intorc la o fosta iubire in 2018

Fecioara
Atunci cand cineva iti tradeaza increderea si asteptarile, poti fi destul de necrutatoare. Incepi sa iti negi sentimentele si sa pui orgoliul pe primul loc. Tocmai din acest motiv te-ai si despartit de fosta ta iubire. Totusi, in 2018, iti vei da seama ca nu ai niciun motiv pentru care sa nu mai vorbesti cu fostul partener si ca trebuie sa ierti pentru a trece mai departe. Desi vei face pace cu fosta iubire, nu vei mai dori sa ai o relatie cu aceasta persoana, deoarece nu mai exista sentimente care sa va lege.

Balanta
Esti o persoana pacifista, careia ii place sa fie mereu inconjurata de oameni. Nu porti pica nimanui si iti este destul de greu sa traiesti cu gandul ca nu vorbesti cu o persoana din anumite motive. In acest an vei alege sa te impaci cu fosta iubire si chiar sa ii acorzi a doua sansa. Incearca sa te gandesti bine la acest lucru si sa lasi inima sa decida. Totusi, ia in considerare si motivul pentru care v-ati despartit si nu mai lasa ca povestea sa se repete.

Pesti
Ultima despartire ti-a lasat un gust amar si chiar remuscari in ceea ce priveste viitorul. Inca te mai gandesti de ce s-a intamplat acest lucru si daca nu cumva motivul pentru care v-ati despartit nu a fost unul serios. Aceste ganduri te vor determina in acest an sa faci un pas inapoi si sa te impaci cu fosta iubire. Desi vei avea dubii la inceput, curand iti vei da seama ca este cea mai buna decizie pe care o poti lua. Te vei simti eliberata, dar si fericita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img