marți, 19 martie, 2024

300 locuri de munca in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Retelei EURES

Distribuie:

Publicat:

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara, incepand cu ora 9.00:

Roman (judetul Neamt) – 17 ianuarie 2018 – Complex Bradutul, Bulevardul Republicii nr.46, langa Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);
Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018 – Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independentei nr.282 (cu intrare din strada Galati).
Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta in agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca in sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata in avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.
Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Vaslui, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, telefon 0235/318184, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);
     – CV EUROPASS in lb romana.

La selectie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de munca si care s-au inregistrat in baza de date a A.J.O.F.M. Vaslui, compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate).

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman (jud. Neamt) si 18.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila (jud. Braila).

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img