joi, 25 aprilie, 2024

31 de premii in valoare de 1.000 de lei fiecare, oferite de primarul municipiului Husi, elevilor olimpiadelor si concursurile nationale – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Performanta in educatie a fost premiata in municipiul Husi, miercuri, 18 decembrie, in Sala de Festivitati a administrației husene . Fie ca vorbim de scoala gimnaziala ori liceu, cei 31 de elevi care au participat in anul 2019 la olimpiadele nationale si au obtinut locul 1,2,3 ori mentiune au fost aplaudati si recompensati cu o diploma si suma de 1.000 de lei fiecare .  Profesorii ai căror elevi au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri au primit din partea municipalităţii diplome de merit.

“ Ne face o deosebita placere sa ii premiem pe acesti copii, care sunt defapt  viitorul nostru. Sunt cei care peste ani ne vor trata ca medici in spitale, ne vor educa nepotii in scoli ori vor conduce afaceri de orice fel . Aceasta suma de doar 1.000 de lei reprezinta sa ii spunem o mica recompensa pentru straduinta lor in anul scolar . In special ma bucur ca am reusit sa le ofer  in prejma sarbatorilor de Craciun . Le doresc mult succes in continuare si sa fie la fel de dedicati invataturii. “ declara Ioan Ciupilan – primarul municipiului Husi .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img