News Flash:

35.000 de oameni dintr-un oraş vasluian, fără ambulanţă după ce şi ultima maşină s-a stricat

13 Februarie 2018
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
7393319 mediafax foto marian ilie 1

Substaţia de ambulanţă din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, care deserveşte 35.000 de oameni, a rămas fără ultima maşină pe care o avea. ”I-aş strânge de gât pe cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui. Imaginaţi-vă că noi murim cu zile aici”, spune primarul din Murgeni.

Singura maşină a substaţiei de ambulanţă Murgeni, judeţul Vaslui, s-a stricat în data de 8 februarie, iar de atunci apelurile au fost preluate de substaţia Bârlad.

"În urmă cu aproape zece ani, substaţia Murgeni avea patru ambulanţe. Erau maşini vechi, care s-au defectat în timp şi a rămas doar o ambulanţă. Pe 8 februarie aceasta s-a defectat din nou şi a fost trimisă în service, iar cei de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui nu au trimis un alt vehicul. Această substanţie, de la Murgeni, deserveşte şapte comune, 35 de sate şi aproximativ 35.000 de oameni. Imaginaţi-vă că noi murim cu zile aici!", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, primarul oraşului Murgeni, Ioan Buta.

Edilul a adăugat că ar fi nevoie de cel puţin două ambulanţe pentru a putea face faţă apelurilor şi urgenţelor. Buta a adăugat că are o promisiune de la o organizaţie non-guvernamentală din Suedia pentru a primi o maşină de pompieri, dar că a solicitat ca, în locul acelui vehicul să fie trimisă o ambulanţă şi aşteaptă un răspuns în acest sens.

sursa mediafax


murgeni vaslui 8 februarie b rlad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018591 (s)