marți, 19 martie, 2024

4,5 kilometri de asfalt proaspat in cele 4 localitati din comuna vasluiana Cretesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Viorel Savin, primarul comunei vasluiene Cretesti, in apropiere de municipiul Husi, a reusit sa finalizeze asfaltarea a unui numar de aproximativ 4,5 kilometri de strada in cele patru localitati componente ale comunei . Lucrarea este executata de prestigioasa firma huseana Viacons Rutier.  Edilul afirma ca valoarea proiectului implementat este de 1,1 milioane de euro, iar in aceste momente pregateste un proiect asemanator cu o valoare identica.

Practic in localitatile comunei a fost turnat covor asfaltic dupa cum urmeaza :

-Satu Nou: Pe strazile Fantanii+ Strada Noua si Strada Scolii –  au fost asfaltati un numar 1,500 metri . Proiectul pentru acest sat a fost de a creea o bucla intre strada principala, biserica si scoala.
-La Budesti : au fost turnati 1,200 de metri de covor asfatic . Efectiv aici s-a facut legatura din Drumul National 24B pana in mijlocul localitatii, fiind modernizat Drumul Comunal 50A.
-In localitatea Cretesti de Sus : au fost modernizati un numar de 788,50 metri de asfalt. Au fost modernizate prin turnare de covor asfaltic strazile Arhanghelii Mihail si Gavril, Livezii si Cucului .
-In Cretesti : se va creea o bucla prin modernizarea Strazii Scoli ce se intinde pe o distanta de 860 de metri .

Conform edilului in urmatoarea perioada va fi finalizat si proiectul de alimentare cu apa. In tandem se lucreaza la proiectul de aductiune gaz .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img