vineri, 19 aprilie, 2024

4 persoane din Husi au murit in accidentul din judetul Iasi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

TRAGEDIE FARA MARGINI, duminica, 6 octombrie, pe Drumul European 583, acolo unde o familie din Husi, si-a pierdut viata, intr-un teribil accident rutier . Conform primelor informatii, accidentul produs pe supranumita soseaua “Drumul Mortii”, de pe raza localitatii iesene Baltati, a fost provocat de soferul husean numit Victor Danilcenco.

Pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr ,de 25 de ani .In urma teribilului accident o intreaga familie din municipiul Husi, sot,sotie, fiu si prietena sa,au murit .

Impactul a fost atat de puternic incat patru persoane dintr-o singura masina, marca Opel, au murit pe loc. Din cea de-a doua masina implicata au rezultat 4 victime.

Doua au refuzat transportul la spital, in timp ce alte doua persoane au fost transportate in stare grava la spitalul Sf Spiridon din Iasi. Pentru ca in autoturismul Opel ,cele patru victime erau incarcerate ,la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU, SMURD, dar si SAJ.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img