marți, 19 martie, 2024

45 de ani de existenta a Liceului ”Stefan Procopiu” Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Isabel BOGDAN si subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la activitatile dedicate aniversarii a 45 de ani de existenta a Liceului ”Stefan Procopiu” Vaslui. Evenimentul a adunat fosti elevi si profesori ai unitatii liceale, una cu traditie in invatamantul tehnic, obtinand de cinci ori titlul de ”Scoala Europeana”, gratie proiectelor derulate de-a lungul anilor.

Prefectul Isabel BOGDAN a remarcat rezultatele obtinute de Liceul ”Stefan Procopiu”, felicitandu-i pe dascali pentru preocuparea permanenta de a pastra vie traditia invatamantului tehnic la nivel de judet.

”Valoarea unei scoli este data de dascalii extraordinari pe care i-a avut si ii are Liceul ”Stefan Procopiu”, dar si de elevi, o simbioza esentiala pentru definirea acestei institutii in peisajul invatamantului vasluian.

La 45 de ani de la infiintare gasim un liceu la fel de tanar si dinamic, gratie unor oameni devotati si pregatiti, care au facut si continua sa faca istorie prin generatiile de elevi si absolventi.

Asistam la o sarbatoare a sufletelor frumoase, a gandurilor bune si a tenacitatii de a rezista peste timp. Liceul ”Stefan Procopiu” reprezinta un model de pastrare a istoriei si traditiei, dar in acelasi timp un vector de modernizare a institutiei numita INVATAMANT.

Sa ne intoarcem in timp si sa ne aducem aminte ca toti cei care au trecut pe aici, profesori si absolventi, au facut cinste scolii. Este o mare onoare sa am langa mine oameni, care prin rezultatele bune pe care le-au obtinut la invatatura, dar si la olimpiadele nationale, au dus numele VASLUI pe cele mai inalte trepte.
La ceas aniversar, va felicit si va doresc viata lunga! LA MULTI ANI, Liceul ”Stefan Procopiu”!”, a declarat Isabel BOGDAN.

        Subprefectul Mircea GOLOGAN a vorbit in calitate de fost elev al Liceului ”Stefan Procoiu”, purtand un mare respect dascalilor, care i-au marcat existenta: ”Am fost ultima generatie care am dat treapta a doua, prima generatie care am sustinut bacalaureatul la 5 obiecte. Am un mare respect pentru profesorii care ne-au invatat carte. Datorita lor am ajuns astazi unde am ajuns. Am invatat carte si am avut rezultate. Am avut acea mandrie de a fi elev la Procopiu”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img