marți, 19 martie, 2024

5 zodii care nu fac fata stresului

Distribuie:

Publicat:

Unele semne zodiacale nu se pot lasa duse de val pentru ca le place sa detina controlul asupra vietii lor, de aceea nu reusesc sa se adune atunci cand sunt supuse conditiilor de stres.

Iata cele 5 zodii care nu fac fata stresului:

Gemeni

Nativul din Gemeni se streseaza de o multime de lucruri, dar cel mai vizibil e atunci cand trebuie sa ia decizii. Indiferent de motiv, el clacheaza ori de cate ori trebuie sa fie responsabil. Se teme ca nu va fi suficient de bun atunci cand i se cere sa faca ceva sau abia daca isi poate alege cu ce sa se imbrace dimineata. Tot ce trebuie sa faca in acele momente tensionate esre sa renunte la tot si sa respire adanc. El isi spune singur ca daca nu ia o decizie in acest moment, nu o va mai lua niciodata, dar lucrurile nu sunt atat de serioase. Acest nativ trebuie sa se ajunga sa creada ca e mai puternic decat stresul pe care il simte mereu.

Rac

Stresul Racului provine din ingrijorarea altor persoane. Pentru ca este o persoana atat de intuitiva, ea nu poate avea decat aceleasi emotii pe care prietenii si familia ei le simt, mai ales atunci cand e vorba de ceva care inseamna mult pentru ea. Racul incearca sa se axeze mai mult pe sine si pe propriile probleme, dar uneori se simte vinovat de asta. Chiar daca ingrijorarea ii aduce mult stres, ii place sa stie ca fac parte din vietile celor dragi. Este important ca acest nativ sa isi repete ca viata celorlalti nu se afla in mainile lui, acest lucru ar putea sa il ajute sa se relaxeze si sa se distreze stiind ca nu el e responsabil.

Fecioara

Stresul Fecioarei vine din adancul ei. Ea este intotdeauna in miscare din punct de vedere mental, fizic si emotional.

Ea incearca mereu sa fie cel mai bun prieten, partenerul perfect si membrul familiei care este mereu acolo, dar ea nu isi face timp pentru ea insasi. Fecioara trebuie sa faca cunoscut faptul ca ii pasa, dar ca nu poate fi mereu langa cei care au nevoie de ea. Nu e nimic gresit sa te pui pe primul loc, iar Fecioara trebuie sa inteleaga acest lucru intr-un final.

Varsator

Varsatorul incearca sa nu lase stresul sa ajunga la el, dar nu reuseste. Stresul lui provine din lumea exterioara. Fie ca are o criza existentiala asupra universului, fie ca se gandeste prea mult la viitorul lui, acest nativ se gandeste la lucruri cu care nu prea multe persoane si-ar pierde timpul. Trebuie sa isi aminteasca faptul ca detine controlul asupra vietii lui, indiferent de situatie.

Pesti

Nativul din Pesti este un alt semn zodical intuitiv, cum e Racul, dar cand e stresat, nu e din cauza ca se ingrijoreaza de altii, ci pentru ca are impresia ca nu e atat de bun precum ar trebui. El se mandreste cu faptul ca e un prieten si un partener uimitor, dar pune prea multa presiune pe el. Pestii trebuie sa isi aminteasca ca sunt suficienti de buni asa cum sunt si ca nu exista niciun motiv pentru care sa spuna ca nu merita sau ca nu incearca destul de mult ca ceva sa ii iasa bine. Pestii doresc cu disperare ca oamenii sa stie ca ei sunt mereu acolo, dar cand ceva se schimba, ei se streseaza enorm!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img