marți, 19 martie, 2024

6 ponturi feng shui pentru abundenta ta financiara

Distribuie:

Publicat:

Poate parea greu de crezut ca mutarea unor lucruri din casa sau de la birou, potrivit artei feng shui, te poate ajuta sa castigi mai multi bani. Tot ceea ce vezi, atingi si traiesti zi de zi are o vibratie energetica care interactioneaza cu vibratia ta energetica si o influenteaza profund. Si, dincolo de orice, banii sunt energie. Iar energie trebuie sa circule.

Cand energia curge acasa si la birou, atunci banii vin usor la tine, ceea ce inseamna ca ai o stare financiara sanatoasa.

Iata 6 ponturi feng shui pentru abundenta ta financiara.

1. Repara orice scurgere
In feng shui apa reprezinta doua lucruri: bani si emotii.

In ambele cazuri este vorba despre circulatie. Iar daca iti curge apa la chiuveta sau prin tavan iti picura apa in casa, fa tot posibilul sa rezolvi problema. Cand repari ceva in casa ta, repari ceva in viata ta. Nu ti-ai dori ca banii sa se scurga din viata ta, nu?

2. Pune capacul la closet
La toaleta se pierde energie prin spiralare, cand tragi apa. Cand pui capacul la closet, protejezi chiu-ul (energia) sa nu plece din casa ta. Din nou, prin analogia apei, acest lucru este foarte important. Gandeste-te la urmatorul lucru: Nu da drumul la bani pe apa sambetei. Mai mult este o ideea buna sa legi panglici rosii pe teava din spatele toaletei pentru a-ti proteja o data in plus, finantele.

3. Mentine ordine la intrarea in casa
Este atat de importanta intrarea in casa. Cand este atractiva si aranjata, vei observa ca oportunitatile „iti bat” la usa. Asigura-te ca soneria functioneaza astfel incat sa auzi „oportunitatile” cand te cauta. De asemenea, numarul pe usa trebuie sa fie foarte vizibil astfel incat energia pozitiva sa te poata gasi.

4. Ia in calcul simbolismul
Daca stii unde se gaseste zona banilor si a prosperitatii din casa ta potrivit hartii bagua esti in avantaj. Potrivit Scolii tibetane de feng shui se afla in zona de sud est a locuintei. Verifica cum este acolo. Este plina de praf si dezordonata? Atunci sunt sanse ca si finantele tale sa fie la fel. Sunt acolo plante verzi, sanatoase? Atunci finantele tale se afla pe un trend ascendent. Aranjeaza foarte bine acea zona, ia in calcul decorarea ei cu pomisori, cai in miscare, fantanite sau orice altceva reprezinta abundenta pentru tine. Este un loc excelenta sa pui acolo si ceva maruntis. Banii atrag bani.

5. Curata cuptorul
In feng shui aragazul reprezinta abundenta. Asigura-te ca este curat si ca folosesti toate ochiurile, acesta reprezentand mai multe canale deschise oportunitatilor.

6. Mareste-ti propria energie
Dupa ce ai aplicat toate masurile enumerate mai sus, analizeaza-ti propriile credinte legate de bani. Ce ti s-a spus despre bani cand erai copil si mai tarziu? Ai credinte limitative? Cum iti gestionezi banii? Te enervezi cand trebuie sa-ti achiti facturile? Cheia este sa-ti mentii vibratiile sus cand te gandesti la finante. Desi feng shui te poate ajuta sa depasesti price credinta limitativa despre bani, acestea sunt doar o parte a ecuatiei. Asigura-te ca economisesti, cheltuiesti si daruiesti bani cu recunostinta si vei observa ca finantele tale vor cunoaste cresterea la care ai visat mereu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img