joi, 18 aprilie, 2024

7 lucruri pe care le poti face cand doarme copilul

Distribuie:

Publicat:

Cand copilul tau adoarme in timpul zilei, acela este momentul in care tu poti face ceea ce iti doresti si iata cateva sugestii:

1. Somn. Cel mai important lucru de facut este sa dormi si tu. Trebuie sa iti refaci si tu rezervele de energie, care se golesc rapid in timpul reprizelor de hranit din timpul noptii.

2. Mananca. De multe ori, proaspetele mamici uita sa mai manance si ele, pentru ca au atat de multe alte lucruri de facut si cel mic depinde de ele. Deci cand ai ocazia, profita ca sa mananci si tu ceva, pentru a-ti reface plinul de energie pana la urmatoarea tura de hranit si avut grija de bebe.

3. Spala. Foloseste-te de timp pentru a spala o masina de rufe sau de vase. incearca sa speli macar o masina de rufe pe zi, pentru ca cel mic va trebui schimbat de cel putin 3 ori pe zi si hainele risca altfel sa se acumuleze. Ai grija cate putin si des de acest aspect ca la sfarsitul saptamanii sa nu devina o povara. tine minte doar sa iei cu tine monitorul cand iti lasi copilul singur in alta camera.

4. Uita-te la serialul preferat. Daca stii ca bebelusl va dormi un pic mai mult, uita-te la serialul tau preferat, care probabil ca ti-a lipsit in ultima vreme. Bucura-te de timpul liber!

5. Citeste. Daca mai ai energie, ia-ti cartea preferata din biblioteca si citeste cateva pagini sau intra pe internet pentru a citi un articol despre un subiect care te interesa si inainte de nastere.

6. Fa curat. Daca cel mic doarme in dormitor, ai putea sa faci ordine in biblioteca din sufragerie sau invers daca el este in camera de zi tu poti face curat in sifonier, ca sa scapi de hainele de graviduta. Daca decizi sa faci acest lucru, atunci a grija sa o faci cat mai in liniste, ca sa poti termina.

7. Scrie. Scrie tot ceea ce simti, pentru ca nu se stie daca vei mai trece vreodata prin aceste lucruri. Poti scrie zilnic intr-un jurnal sau poti scrie o scrisoare celei mai bune prietene, important este sa te eliberezi de povara. sursa: feminis.ro
S.F.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img