vineri, 29 martie, 2024

7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre cei care insala

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca nu avem inca un raspuns, au fost descoperite in schimb multe lucruri interesante despre cei care calca stramb intr-o relatie. Iata cateva dintre acestea, potrivit yourtango.com:

Cei care insala asculta muzica rock

Fanii muzicii rock se pare ca sunt mult mai predispusi sa-si insele partenerii. Potrivit unui studiu, 41% dintre cei care au inselat prefera muzica rock. Urmatorii in clasament sunt fanii muzicii pop, cu 16 procente, apoi cei ai muzicii populare (11%), urmati de cei care asculta muzica clasica (7%). Pe ultimul loc se afla cei care asculta muzica rap/hip-hop, cu numai 2%.

Cand insala femeile, e treaba serioasa

De-a lungul timpului s-a impus credinta ca barbatii insala mai des decat femeile. Nu stim inca un procentaj, dar cercetatorii au descoperit altceva: sunt motive mai mari de ingrijorare pentru relatie atunci cand femeia este cea care insala. Se pare ca femeile insala pentru a-si satisface unele nevoi emotionale, nu sexuale, asa cum se intampla adesea in cazul barbatilor, iar acest lucru duce relatia cu un pas mai aproape de destramare.

Infidelii au, de fapt, relatii fericite

Cei care insala nu sunt neaparat nefericiti in relatiile lor, sunt de parere cercetatorii.

Potrivit unui studiu al Universitatii Rutgers, 56% dintre barbatii care si-au inselat partenera erau, de fapt, multumiti de viata lor de cuplu. De asemenea, si femeile care au relatii implinite insala, dar intr-un procent mai mic, de 34%.

Infidelii sunt mai implicati in relatie atunci cand insala

Potrivit unor experti in relatii, atunci cand au relatii extraconjugale, infidelii se implica la fel de mult in viata de cuplu, parand sa aiba un apetit sexual mai mare si oferindu-i mai multa atentie partenerului de viata. Dar asta are legatura cu incercarea de a masca ceea ce se intampla de fapt pe ascuns, astfel incat partenerul sa nu devina suspicios.

Femeile sunt mai predispuse sa insele atunci cand sunt la ovulatie

Hormonii au un efect puternic asupra libidoului femeilor. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din California, Statele Unite, femeile se simt mai atrase de alti barbati in afara de partenerii lor atunci cand sunt in perioada fertila a ciclului menstrual, adica in ziua ovulatiei si cu cateva zile inainte.

Cei care insala o fac adesea cu persoane cunoscute

Poate te linisteste oarecum gandul ca daca partenerul tau te-ar insela ar fi o aventura de-o noapte cu o femeie pe care abia daca o cunoaste. Dar studiile au aratat ca in realitate oamenii insala “aproape de casa”, adica cu persoane cunoscute si chiar apropiate.

Cercetatorii au descoperit ca 85% dintre relatiile extraconjugale apar intre colegii de munca, urmate indeaproape de prieteni si vecini.

Infidelii vor sa fie prinsi

Potrivit medicului Scott Haltzman, de la Universitatea Brown din Statele Unite, persoanele care insala isi doresc intr-o anumita masura sa fie prinse si din acest motiv lasa in mod inconstient indicii in urma lor. Motivul unui astfel de comportament ar putea fi de fapt un strigat de ajutor. Multi dintre ei fac asta pentru ca ar vrea sa se opreasca si nu stiu cum.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img