vineri, 29 martie, 2024

80 de pachete cu tutun aromatizat, descoperite în P.T.F. Albiţa -FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali a descoperit într-un microbuz, ascunse într-un colet, 80 de pachete cu tutun aromatizat pentru narghilea.

Joi, 25 ianuarie, la Punctul de Trecre a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova, cetățeanul român Victor G., în vârstă de 31 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului şi pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, ascunse într-un colet, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 80 de pachete cu tutun pentru narghilea cu diferite arome, în greutate de 4 kg. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 180 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img