joi, 28 martie, 2024

9 ianuarie, ziua cu cele mai mari sanse din 2017 in care oamenii vor incepe o aventura

Distribuie:

Publicat:

Gleeden, un site de intalniri pentru adultii care vor sa isi insele partenerii de viata, a dezvaluit faptul ca aceasta platforma online inregistreaza cel mai inalt nivel de trafic in a doua zi de luni dupa Craciun. Pentru 2017, aceasta zi va fi cea de 9 ianuarie, informeaza ziarul britanic Daily Mail, citat de News.ro.

Reprezentantii site-ului, care numara peste 3,3 milioane de membri, au dezvaluit ca activitatea utilizatorilor sai creste intotdeauna in debutul anului. ”Luni, pe 11 ianuarie 2016, site-ul a inregistrat o crestere a inregistrarilor cu peste 320%. Tendinta va fi observata pe parcursul intregii luni ianuarie”, a declarat purtatorul de cuvant al platformei Gleeden.

Aceste detalii sunt reflectate si intr-un sondaj la care au participat 13.000 dintre utilizatorii site-ului, care au fost mult mai activi pe aceasta platforma online in ianuarie 2016 decat in restul anului. Intrebati daca vor crede ca vor fi mai activi pe Gleeden si la inceputul anului 2017, un procent de 71% dintre ei au raspuns afirmativ.

Participantii la acest sondaj au fost rugati sa ofere si o explicatie pentru nevoia de a-si insela partenerii de viata, iar 52% dintre ei au spus ca vor sa isi recapete ”libertatea” dupa sarbatorile de iarna. Gleeden este o comunitate online si o retea de socializare, destinata in principal femeilor si in special acelora care au deja o relatie stabila.

Site-ul a fost lansat in 2009 in Franta si s-a extins apoi in lumea intreaga.

In prezent, peste 65% din totalul membrilor platformei sunt rezidenti in Uniunea Europeana. Femeile pot sa acceseze in mod gratuit site-ul, in timp ce barbatii care vor sa detina calitatea de membru trebuie sa plateasca o taxa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img