sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A ajuns tomograful la Spitalul din Barlad-FOTO

Distribuie:

Publicat:

@Din nou, este pe holul policlinicii din cadrul Spitalului de Urgenta ” Elena Beldiman” din Barlad. A sosit tomograful atat de asteptat de pacienti cat si de cadrele medicale.

 Pe data de 2 noiembrie, managerul institutiei sanitare, Angela Chirila si reprezentantii firmei germane Siemens au semnat contractul pentru achizitia computerului tomograf. Beneficiarii s-a obligat sa achite echipamentul medical de ultima generatie in  sase rate trimestriale, contra sumei de 1,2 milioane de lei. Siemens s-a angajat sa aduca tomograful fara intarzieri , data estimata de livrare fiind ziua de 8 decembrie.   

 VA EXISTA TOMOGRAF LA BARLAD!

„A fost adus tomograful. Este o achizitie extrem de importanta pentru barladeni, pe care o asteptam de mult. Spatiul unde va fi montat a fost amenajat si este deja pregatit, iar aparatul urmeaza sa fie instalat i n cel mai scurt timp, astfel incat sa fie dat i n folosinta ” a declarat primarul Boros .

Prin contract, s-a stabilit ca reprezentantii firmei Siemens sa demareze si demersurile pentru obtinerea avizului Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, spitalul obligandu- se sa achite taxa. Tomograful va fi amplasat intr-una din incaperile  de la parterul Ambulatoriului Integrat. 

Plata  tomografului se va face in sase rate trimestriale, nu in opt transe trimestriale, asa cum votasera consilierii locali, prima – in cuantum de 176.500 lei a fost deja achitata.

autor:Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img