joi, 28 martie, 2024

A cunoscut un barbat pe un site de matrimoniale si a ajuns la inchisoare! Ce i-a facut timp de cateva luni „Sunt 65000…”

Distribuie:

Publicat:

O tanara care a cunoscut un barbat pe un site matrimonial a ajuns la inchisoare. Femeia in varsta de 31 de ani a fost arestata dupa ce i-a trimis barbatului nu mai putin de 65000 de mesaje in decurs de cateva luni.

Originara din Statele Unite ale Americii, Jaqueline Ades a intrat pe o retea de socializare, unde i-a atras atentia un barbat. A inceput sa ii trimita mesaje, iar in decurs de cateva luni a ajuns sa ii scrie 65000 de mesaje.

Pentru ca a vazut ca acesta nu este interesat de ea, Jaqueline a inceput sa il ameninte, sa ii spuna ca il iubeste si ca vrea sa se casatoreasca cu el. Daca nimic nu a mers, aceasta a inceput sa ii scrie ca ar vrea sa se scalde in sangele lui.

„Am simtit ca mi-am intalnit sufletul pereche si am crezut ca vom face ceea ce face toata lumea si ne vom casatori”, a marturisit femeia in fata politistilor care au retinut-o.

Cei doi s-au intalnit pe un site matrimonial. In fata anchetatorilor, Ades a marturisit ca i-a trimis atat de multe mesaje pentru ca il „iubea„ si i-a oferit „totul”.

Femeia s-a dat drept sotia presupusului iubit

Insa barbatul nu a fost deloc de aceasta parere si a reclamat-o la politie. Iar anchetatorii au avut o mare surpriza atunci cand au gasit-o pe femeie in casa presupusului iubit. Intrase prin efractie, iar politistii au gasit un cutit de macelarie in masina ei.

Victima a fost din nou nevoita sa apeleze la politie cand Ades a mers la locul lui de munca in timp ce el nu era acolo. Pentru a putea intra in incinta, a declarat ca este sotia lui. Ea a fost escortata din incinta, iar pe 15 mai urmeaza sa ajunga din nou in fata judecatorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img