News Flash:

A fost gasita o rezolvare pentru caldura din Colegiul National “Cuza-Voda”-Husi

16 Octombrie 2015
1369 Vizualizari | 2 Comentarii
Problema caldurii de la Colegiul National “Cuza-Voda” Husi este aprope rezolvata. Desi se stia concret de aceasta problema, se pare ca autoritatile husene au stat cu mainile in san si au asteptat sa vina vremea rece pentru a gasi o rezolvare la problema tevii prin care trece agentul termic catre caloriferele din scoala.
Potrivit oficialilor primariei husene, incepand de luni, 19 octombrie, se va demara o lucrare prin care se va monta o teava noua cu un robinet. Chiar dupa terminarea construirii centralei noi din fondurile europene, aceasta teava va ramane bransata si pentru alte cazuri de urgenta.

Potrivit constructorilor, noua centrala din cadrul “Campusului de la Colegiul National Cuza - Vodă ” va fi gata in cateva luni.

Reamintim faptul ca o parte din elevii CNCV Husi au invatat in aceasta saptamana in frig deoarece la constructia unui teren de sport, o teava care alimenta caloriferele cu agent termic a fost distrusa din greseala de catre muncitori.

cncv husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Florica  | #3697
“Puteti avea absolut tot ce va doriti, daca va doriti cu adevarat si daca sunteti gata sa perseverati suficient de mult, pentru a face ceea ce altii au facut inaintea voastra ca sa obtina lucruri similare” - Brian Tracy.

Selectam colaboratori, persoane serioase, dedicate si perseverente, care dispun de circa 2 ore libere pe zi pentru publicarea de anunturi pe internet. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru detalii, rog doar persoanele serioase sa trimita mail la adresa: florydumitru@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1084 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012767 (s)