joi, 18 aprilie, 2024

„A fost in coma!” Ultimele detalii despre starea Ionelei Prodan, dezvaluite! Ce se intampla acum cu ea

Distribuie:

Publicat:

Ionela Prodan este in continuare internata in spital, iar pe tema starii sale de sanatate s-au facut mai multe speculatii.

Singura certitudine este ca starea cantaretei de muzica populara este una fragila si ca trebuie supravegheata medical.

Elena Merisoreanu, buna prietena cu Ionela Prodan, a vorbit despre starea acesteia, ca urmare a unei vizite pe care a efectuat-o spital

“A fost in coma ea, a fost rau. Eu cand am vorbit cu ea, a fost destul de bine, mergea spre bine, dar ieri am vorbit cu Anamaria Prodan si voiam sa ma duc, abia m-am intors din provincie.

Am vrut sa merg s-o vizitez si mi-a spus ca nu se poate ca e la recuperare, dar a zis ca totul merge spre binisor. E normal sa fie supravegheata pentru ca face tratament”, a povestit Elena Merisoreanu pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, intalnirea cu Ionela Prodan a amuzat-o pe Elena Merisoreanu, iar primul lucru pe care ea i l-a spus a fost ca s-a ingrasat. Cele doua au glumit, semn ca starea de sanatate a Ionelei Prodan ar fi din ce in ce mai buna.

“Cand m-a vazut primul lucru: “Aaa, Lenuto, Lenuto nu-mi place ca te-ai ingrasat” si i-am zis “Lasa, draga, eu sa am de unde sa slabesc daca ma imbolnavesc”.

Am facut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare si chiar am reusit. Sa stii ca Anamaria nu s-a despartit deloc de maica-sa, de cand e acolo. Ea acolo doarme.”, a continuat ea.

Ionela Prodan este internata in spital de mai multa vreme, iar in ultimele zilele starea sa de sanatate s-a deteriorat. Cantareata de muzica populara a fost in stare critica, iar fiica ei, Anamaria Prodan, sta langa ea zi si noapte pentru a o ingriji.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img