joi, 28 martie, 2024

A fost inventata cafeaua incolora: care ii sunt beneficiile

Distribuie:

Publicat:

Iubitorii de cafea sunt foarte inventivi si gasesc de fiecare data o cale sa adauge aroma lor favorita in fel de fel de gustari. De data aceasta, insa, o noua bautura care pare sa reinventeze intregul sector – cafeaua incolora care rezolva problema ingalbenirii dintilor.

Creata de fratii slovaci David si Adam Nagy, „CLR CFF“ (n.r. – prescurtare de la „clear coffee“) a luat nastere dupa ce barbatii s-au confruntat cu petele dentare de la prea multa cafea, arata adevarul.ro, care citeaza The Independent.   

Ca atare, ei au cautat sa faca o bautura racoritoare, deja preparata, care are aceleasi efecte energizante precum cafeaua, dar care sa nu-ti afecteze albul dintilor. Chiar daca CLR CFF arata ca o sticla normala de apa, creatorii ei spun ca este facuta din „boabe de cafea Arabica de inalta calitate“, folosind „metode care nu au mai fost folosite inainte“.

Dupa ce au petrecut trei luni facand experimente pentru a crea formula perfecta, cei doi slovaci insista ca noua cafea are un gust proaspat si aromat, nu contine conservanti stabilizatori si indulcitori. Mai mult decat atat, CLR CFF nu necesita nici zahar sau lapte si totusi contine o cantitate impresionanta de cofeina – 100 mg per sticla. CLR CFF este disponibila prin intermediul site-ului brandului, la pretul de 6 lire sterline pentru doua sticle a cate 200 ml.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img