joi, 28 martie, 2024

A fost lansat cel mai amplu proiect din istoria FRF

Distribuie:

Publicat:

Federatia dezvolta unsprezece proiecte nationale în sistem integrat, începând din aceasta toamna, ce includ competitii si actiuni de scouting. Acestea acopera mediul urban si rural, în parteneriat cu autoritatile centrale, locale si mediul de business. Lansarea oficiala a programului va avea loc marti, 29 septembrie, în cadrul unui eveniment dedicat.

“Împreuna suntem fotbal” este proiectul ce va redeschide canalele de cultivare a performantei prin dezvoltarea pasiunii pentru sport si la care participarea este gratuita, indiferent de vârsta, sex, ocupatie sau pregatire profesionala. Obiectivele proiectului sunt: formarea individuala prin valorile sportului, îmbunatatirea nivelului general al activitatii fizice în România, incluziune si mobilitate sociala, angrenarea structurilor institutionale în dezvoltarea fotbalului, promovarea fotbalului ca fenomen social.

“Astfel, ne putem întoarce la esenta fotbalului: bucuria si emotiile jocului! Putem salva prezentul, construind viitorul fotbalului românesc si al unei societati mai implicate, mai sanatoase, mai constiente de beneficiile sportului si ale mediului competitional”, declara Razvan Burleanu, Presedintele Federatiei Române de Fotbal.

Evenimentul se bucura de prezenta personalitatilor locale ale fotbalului românesc, dar si de vizita lui Jesper Møller, Presedintele Federatiei Daneze de Fotbal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img