News Flash:

A fost oprita furnizarea agentului termic subventionat la Vaslui

9 Aprilie 2016
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
Sistemul centralizat de furnizare a agentului termic si-a oprit motoarele pe 31 martie, dar nu definitiv. Din cei aproximativ 800 de abonati, foarte putini mai doresc inca agent termic, chiar daca vor plati gigacaloria nesubventionat.

”Timp de cinci luni, din noiembrie pana in martie gigacaloria a fost subventionata. Au platit cei din sistemul centralizat doar 180 de lei. Acum,cei ce doresc caldura si vorbesc de familiile de la ANL vor plati gigacaloria la 470 de lei. Este drept ca nu le furnizam non stop caldura, doar seara cate patru-cinci ore”, spun reprezentantii SC Termprod SA Vaslui.

Si chiar daca s-a terminat sezonul de furnizare a caldurii, nu s-a incheiat actiunea de recuperare a debitelor. Casierii societatii merg din usa in usa in speranta ca vor sensibiliza locatarii sa achite facturile restante. „{tim ca e greu pentru toata lumea, vin sarbatorile pascale si sunt costuri suplimentare la fiecare familie. Dar si noi avem cheltuieli si noi avem furnizori care ne preseaza. Asa ca ne-am dori mai multa intelegere din partea celor care sunt in sistem centralizat si nu si-au achitat facturile. Nu dorim sa ajungem in instanta pentru recuperarea debitelor ci sa gasim intelegere si sa se achite macr esalonat o parte din datorii”, mai spun sefii termprod. La acesta ora, SC Termprod furnizeaza doar apa calda si numai la blocurile ANL. Ceilalti abonati nu-si doresc un astfel de serviciu pentru ca, spun ei ar fi mult prea costisitor. Mai mult, la unele blocuri nici nu s-ar mai putea da apa calda deoarece instalatiile au fost distruse.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1017 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020106 (s)