marți, 19 martie, 2024

A inceput asfaltarea altor 20 de strazi din Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, de cateva zile, a demarat contractul privind asflatarea altor 20 de strazi din localitate. Lucrarile, care se vor desfasura pe o lungime totala de 10 kilometri, au inceput cu inlocuirea unor borduri iar astazi a fost turnat primul strat de asfalt pe strada Mihail Kogalniceanu.

Reprezentantii SC Soragmin SRL Salcioara, care si-a adjudecat la licitatie contractul, au inceput lucrarile cu strada Siret, unde deja au fost inlocuite bordurile si s-a pregatit carosabilul pentru asfaltare. In paralel, astazi, pe strada Mihail Kogalniceanu s-a turnat asfalt, artera fiind redeschisa circulatiei la lasarea intunericului. De asemenea, aceeasi operatiune a inceput si pe strada General Naumescu.

„In paralel cu proiectul de asfaltare a noua strazi, pe care l-am demarat acum circa o luna, si acesta este unul foarte ambitios, pe care mi l-a asumat cu toata responsabilitatea. Speram sa ne mai ajute vremea si pana la sfarsitul acestui an sa avem cel putin trei strazi asfaltate, din acest pachet de 20”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Proiectul are o durata de implementare de 12 luni, din care 10 luni pentru executia propriu-zisa a lucrarilor. Finantarea contractului, care are o valoare de aproape 11 milioane lei, se va asigura de la bugetul local.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img