miercuri, 27 martie, 2024

A incurcat protestul: un simpatizant PSD a ajuns din greseala la Marsul Gay

Distribuie:

Publicat:

Un simpatizant PSD a incurcat pietele si in loc sa ajunga la Victoriei, la mitingul social-domocratilor, a nimenit la Marsul Diversitatii din Piata Universitatii.

Episodul care i-a facut si pe jandarmi sa rada a fost surprins si relatat de reporterul ProTV, Vitalie Cojocari.

”Tataie, unde mergi?

Ridic ochii. Un jandarm i se adreseaza unui barbat de 50-60 de ani, imbracat intr-o camasa alba. Omul tocmai ce intrase in tarcul Marsului Diversitatii din Piata Universitatii. Barbatul se uita descumpanit in jur. Vede barbati imbracati in rochii, vede fete cu sanii pe afara, doar cu sfarcurile acoperite cu plasturi.

– Tata, am venit si eu la miting, spune barbatul usor contrariat, neintelegand de ce este oprit de jandarmi.
– Bre, asta nu este mitingul tau, ii spun sugubat jandarmii, iar unul il indeamna sa iasa de acolo.

Omul arunca inca o privire pe sub sprancenele sale stufoase spre tinerii multicolori, unii imbracati cam deocheat. Ochii lui de om de la tara scanteiaza un zambet. Ceva de genul, vai, unde am intrat? Se prinde ca e ceva in neregula, asa ca se indreapta spre jandarmi.

De aici am reusit sa filmez scena.

– La Victoriei, acolo, ii explica jandarmul mucalit, iar colegii sai rad. Se relaxeaza si ei de momentul hilar. Au o zi incarcata si acestea sunt fazele pe care le vor povesti maine la bere.
– La Victoriei?, intreaba indecis omul.
– Da, raspunde apasat jandarmul.

Omul iese din tarc usor aplecat si se duce din nou spre jandarmi pentru explicatii suplimentare. Nu stia unde este Victoriei. Pur si simplu a incurcat mitingurile”, a povestit Vitalie Cojocari pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img