marți, 19 martie, 2024

A intrat intr-un fast-food cand a vazut un batran care astepta cuminte sa primeasca resturile. O femeie s-a apropiat de el. Ce a urmat insa intrece orice imaginatie. „Nu crezi ca poate sa existe asa ceva”

Distribuie:

Publicat:

A intrat intr-un fast-food cand a vazut un batran care astepta cuminte sa primeasca resturile. Nu cerea bani si era si curat. Dar ceea ce a urmat intrece orice imaginatie.

Intamplarea a fost povestita de un barbat pe contul sau de Facebook.

“Iesisem sa iau masa de pranz intr-un restaurant de tip fast-food. Pauza de masa era scurta, asa ca trebuia sa ma grabesc.

Mi-a atras atentia un barbat care statea langa zona de aruncare a resturilor. Era un barbat destul de curatel, care nu miroseau urat si nu cerea bani.

La un moment dat, o femeie imbracata foarte bine s-a dus sa isi arunce resturile. Avea o supa pe jumatate terminata intr-un recipient de polistiren si cativa cartofi prajiti pe o farfurie de plastic. Barbatul de langa tomberon a privit-o in ochi si a intrebat-o foarte politicos:

– Imi cer scuze. Va rog, imi puteti da mie resturile?

Femeia nu i-a raspuns, l-a privit cu dispret si a aruncat tot ce avea pe tava la gunoi. Barbatul a coborat ochii in pamant si nu a mai spus nimic.

Eu nu am zis nimic, am fugit la coada ca sa-i cumpar barbatului un meniu complet si o sticla de apa. Femeia dispretuitoare s-a asezat in spatele meu, pesemne ca uitase sa cumpere ceva. M-am intors, i-am aratat tava si i-am spus:

– Mancarea asta este pentru omul acela nefericit pe care l-ai dispretuit mai devreme. M-a costat 20 de lei sa arat putina umanitate. Nu am putut sa nu observ cruciulita pe care o aveti la gat. Cum e ipocrizia asta…

I-am dat barbatului pranzul si i-am strecurat si 50 de lei.”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img