marți, 19 martie, 2024

A iubit doua femei, si-a facut si pofta inimii, dar acum ia prin surprindere pe toata lumea. Dupa 14 ani de casnicie, VALI VIJELIE face anuntul neasteptat: „Sotia mea…”

Distribuie:

Publicat:

Cum si-a pus Vali Vijelie nevasta la punct. Manelistul face dezvaluiri despre casnicia sa, intr-o emisiune televizata.

Celebrul manelist Vali Vijelie, care s-a casatorit in anul 2003, ofera detalii incredibile despre mariaj. Artistul, al carui nume real este Valentin Rusu si care a dezvaluit un mare secret despre familia sa in urma cu ceva timp, este invitat la emisiunea „Star Chef”, difuzata sambata de Antena Stars, impreuna cu Constantin Magureanu si partenera de viata a acestuia.

La un moment dat, Vali Vijelie explica ce lectie dura i-a dat partenerei sale de viata.

Cum si-a pus Vali Vijelie nevasta la punct. „Daca tu te plangi ca ai cheltuit banii, da-ti seama cat de greu e sa-i faci”, scrie poatenustiai.ro.

„A plecat sotia mea la piata. Cand s-a intors, eu am coborat si am deschis usa.

Eram in halat. Ma uitam la ea cum cara din portbagaj. Si ea imi spune: „Ce faci, nu ma ajuti?”. „Pai, ce, e greu sa cari astea?”. „Da, sunt grele!” Si i-am zis: „Nevasta, daca e greu sa cheltui banii – ca tu asta ai facut, ai cheltuit banii – da-ti seama cat de greu e sa ii faci!”. „Pai, daca tu te plangi ca ai avut bani…””, explica Vali Vijelie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img