sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A lasat in urma doar regrete si multa durere! Cand va fi adusa in tara Andreea Rodiana

Distribuie:

Publicat:

• Aceasta veste cumplita i-a lasat fara cuvinte pe toti cei care au cunoscut-o sau care i-au aflat povestea • Chiar parintii ei au facut anuntul care a socat pe toata lumea • Iata cand va fi adus in tara trupul neinsufletit al Andreei Rodiana si cand va avea loc inmormantarea • Intre timp, mesajele de pe retelele de socializare apar necontenit • Oamenii nu-si pot explica ce s-a intamplat cu fata care cu doar cateva zile in urma posta poze in care parea din nou plina de viata si invingatoare in lupta cu boala

Vestea raspandita in cursul serii de vineri, conform careia Andreea Rodiana a decedat, i-a socat pe toti cei care au cunoscut-o, i-au fost alaturi sau pe cei care au ajutat-o in lupta pe care a avut-o cu o boala cumplita, ce a tintuit-o la pat mai multi ani de zile. Anuntul facut de parintii tinerei eleve i-a lasat pe multi fara cuvinte, mai ales ca, in ultimele luni, Andreea Rodiana parea din nou o tanara plina de viata, de speranta si de optimism, asa cum i-a obisnuit pe toti.

Acum, toti cei care asteptau ca ea sa se intoarca sanatoasa acasa, de la clinica din Viena la care plecase pentru tratament, au ramas cu un gust amar. Trupul neinsufletit al Andreei Rodiana se va intoarce acasa in cursul zilei de marti, 8 octombrie, iar familia tinerei se pregateste deja pentru inmormantare. Tanara va fi depusa la capela Cimitirului "Sf. Vasile", iar slujba de inmormantare va avea loc in cursul zilei de joi, 10 octombrie.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img