vineri, 26 aprilie, 2024

A murit Alina, tanara mama din Oradea care a supravietuit unui teribil accident, de Revelion. “Un inger cu suflet pur a plecat dintre noi …”

Distribuie:

Publicat:

Alina Fekete, tanara mamica in varsta de 32 de ani ranita grav in accidentul ce a avut loc in Oradea, in prima dimineata din 2018, a murit.

Alina se afla in autoturismul marca Volkswagen Passat CC condus de politistul de frontiera Silviu Daraban, atunci cand barbatul a pierdut control volanului din cauza vitezei, intr-un sens giratoriu din Oradea, iar masina s-a rasturnat si s-a izbit violent de un stalp.

In urma impactului violent, soferul, angajat al Politiei de Frontiera, a murit pe loc, iar pasagera lui, Alina Fekete a suferit rani foarte grave (traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracica abdominal, alte multiple rani) si a fost internata la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Oradea.

De atunci, tanara s-a zbatut intre viata si moarte, fiind mutata intr-un spital din Cluj Napoca .

Potrivit bihon.ro, Alina s-a stins din viata joi dupa-amiaza, in ciuda eforturilor depuse de medici si de comunitatea oradeana care a sprijinit-o sa poata primi in continuare ajutor de specilitate.

Alina a lasat in urma o fetita, o familie, prieteni si multi oameni indurerati.

Tanara va fi inmormantata sambata, 7 iulie, ora 13.00, la Capela Hasas, din Cimitirul Municipal.

Lacrimi si durere pentru Alina Fekete

Oradenii au lasat zeci de mesaje de condoleante pe pagina de Facebook a Alinei.

„Un inger cu suflet pur a plecat dintre noi la Domnul, insa va ramane mereu in gandurile si in sufletele noastre!! Nu te vom uita niciodata, Alina!!! Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!”.

„Repede, mult prea repede ai plecat…nu te-am mai vazut de mult, dar imi amintesc ca erai toata un zmabet candva. Imi doresc ca Divinitatea sa te poarte in locuri mai bune, sa dea putere familiei tale si sa vegheze asupra fetitei tale cu care ar fi trebuit sa mai imparti multe momente frumoase. Ramas bun si calatorie lina printre stele”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img