joi, 28 martie, 2024

A murit! Fiica lui Aurelian Preda, îngenuncheată de atata suferință

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Aurelian Preda traversează o perioadă neagră din viața ei… La nici două luni după ce l-a comemorat pe regretatul artist de muzică populară, Anamaria Preda a pierdut încă o persoană importantă din viața sa. Îngenuncheată de atâta suferință, tânăra cântăreață a așternut un mesaj cutremurător pe Internet. Apropiații și fanii i-au scris imediat.

Fiica lui Aurelian Preda, în doliu

Anamaria Preda a aflat în urmă cu câteva ore că unul dintre foștii săi profesori a murit. Având o relație apropiată cu fostul dascăl, Emil Cocu, frumoasa artistă a scris un mesaj emoționant în memoria acestuia, dar și câteva gânduri pentru soția lui.

“Soarele vieții a apus pentru dumneavoastră însă veți rămâne veșnic în sufletele generațiilor de copii pe care i-ați format, în sufletele noastre! Doamna Cocu, știu că nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristetea prin care treceți însă îmi doresc ca Dumnezeu să va ofere tăria si puterea de a trece prin aceasta grea încercare. Sincere condoleanțe, suntem lângă dumneavoastră!

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Cocu!?” este mesajul scris de Anamaria Rosa Preda pe pagina ei de Facebook.

“Condoleante si putere sa treceti prin aceste momente grele! Dumnezeu sa il odihneasca!”, “Om bun, Dumnezeu sa te odihnească în pace și sa ai grija in continuare de Alina, oriunde ai fii”, “Nu pot sa cred! Sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca!!!!”, “Drum lin, prieten drag!”, “Condoleanțe si multă putere să depășiți această pierdere. Dumnezeu să îl ierte!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Vă reamintim că Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, după o lungă luptă cu o boală grea. Recent însă, George, un apropiat al familiei Preda, a declarat că nu cancerul ar fi fost cauza morții cunoscutului cântăreț, ci altceva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img