vineri, 19 aprilie, 2024

A murit ministrul adjunct al Educației din Vietnam. Avea 48 de ani și a căzut peste balustradă

Distribuie:

Publicat:

Tragedie în Vietnam, unde ministrul adjunct al Educației a murit după ce a căzut de la etajul 8 al instituției unde lucra. Tragedia a șoct întreaga țară, deoarece oficialul se pare că era foarte îndrăgit, iar numele său era vehiculat pentru preluarea funcției de ministru.

A murit ministrul adjunct al Educației din Vietnam

Ministrul adjunct al Educaţiei, Le Hai An, a murit joi dimineaţa după ce a căzut de la etajul opt al instituţiei, se pare că de la balconul cantinei. Poliţia cercetează cazul pentru a afla circumstanţele în care oficialul și-a pierdut viața. Acesta avea doar 48 de ani.

În prezent, poliţia vietnameză cercetează locul pentru a stabili ce s-a întâmplat, urmând să ofere mai multe amănunte oficiale despre încheierea cercetărilor. Ministerul Educaţiei a transmis printr-un comunicat că ministrul Le Hai An, în vârstă  48 de ani, a decedat joi dimineaţa, la ora locală 7:10, într-un accident.

 

Procuratura a deschis un dosar în care este cercetată moartea oficialului vietnamez

Ministrul a căzut de la un balcon al cantinei ministerului, informează Agerpres. Moartea bruscă a ministrului Le Hai Anacestuia a generat speculaţii şi suspiciuni pe reţelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img