sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A nascut 5 copii, dar arata impecabil! Cum se mentine in forma Anca Serea: „Dupa o masa, mananc…”

Distribuie:

Publicat:

Anca Serea se poate considera o femeie fericita si implinita pentru ca are tot ce-si doreste. Are o cariera de succes, o familie fericita si numeroasa, ba mai mult decat atat, arata senzational dupa cinci nasteri. 

Chiar daca a nascut cinci copii, Anca Serea se poate lauda cu o silueta la care multe femei doar viseaza. Pentru asta insa, bruneta are cateva trucuri de frumusete care o ajuta foarte mult.
Cum se mentine in forma Anca Serea, dupa ce nascut cinci copii

Pentru a-si pastra silueta de invidiat, prezentatoarea respecta un obicei simplu, dupa fiecare masa.

 „Dupa o masa copioasa, mananc cateva feliute de ananas crud. Ma ajuta sa evit problemele cu digestia. In plus, ananasul stimuleaza arderea grasimilor si ma ajuta sa ma mentin in forma”, a marturisit Anca Serea, pentru apropotv.ro.

Mai mult, Anca a sustine ca, mai nou este pasionata de pilates reformer. Acest secret o ajuta sa arate mereu atat de bine.

 „Sunt pasionata de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii. Apeciez sedintele de pilates si pentru flexibilitatea exercitiilor. Atunci cand realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar cand le realizez mai lent, ma relaxez in timp ce imi lucrez musculatura”, a mai spus Anca Serea.

Bruneta are grija insa, sa petreaca timp si cu copiii sai, in prima parte a zilei. Anca alege sa faca sport, seara de doua ori pe saptamana, insa mai ales pilates reformer pentru ca este o tehnica de antrenament care imbina perfect sportul cu relaxarea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img