vineri, 19 aprilie, 2024

A început Turneul Speranțelor

Distribuie:

Publicat:

În weekend-ul precedent a luat startul Turneul Speranțelor, o competiție națională de elită dedicată jucătorilor U14. Această competiție are ca obiectiv selecția și formarea noilor jucători pentru echipele naționale și este un proiect elaborat și coordonat de Departamentul de Scouting al FRF, condus de Ion Geolgău.

În prima etapă a competiției au avut loc 22 de meciuri, la care au participat 748 de juniori, sub stricta supraveghere a referenților zonali, dar și a membrilor din Comisia Tehnică a FRF. Partidele s-au disputat pe durata a trei reprize de câte 30 de minute, iar fiecare echipă a avut în componență 15 jucători de câmp plus doi portari.

Selectionata județuțui Vaslui a debutat cu o remiză în deplasare. În prima rundă a etapei regionale, echipa vasluiană a încheiat nedecis, scor 3-3, în compania selecționatei județului Suceava.

Membrii FRF au primit cu entuziasm inițiativa proiectului care este organizat de FRF în parteneriat cu Asociațiile Județene de Fotbal, investiția financiară din partea Federației fiind de 250.000 de euro pentru prima ediție a competiției.

Selecționata județului Vaslui a fost formată în urma unui trial, organizat de Asociația Județeană de Fotbal, pe terenul din Munteni de Sus, la care au participat 35 de copii.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img