marți, 19 martie, 2024

A plecat din Londra spre Barlad, dar nu a mai ajuns. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

Distribuie:

Publicat:

Ultima dată a fost văzut în seara de 16 ianuarie 2017 in jurul orei 22:30, la restaurantul Master din Oradea. De atunci nu se mai stie nimic de el. Era imbrăcat sport, cu haine inchise la culoare si cu sapcă neagră pe cap. Are un troler mic negru dupa el. Are telefonul inchis si nu poate fi contactat.

Numele lui este Savin Dănuț, din comuna Bogdăneşti, judetul Vaslui. Are 48 de ani, 1,70 m, constitutie atletica. Era imbracat sport, cu pantaloni de trening bleumarin, adidasi sport in picioare, geaca de fas neagra, sapca neagra pe cap.In data de 15 ianuarie s-a urcat in autocarul firmei Eurofratelo, din Londra cu destinatia Barlad, Romania. Pe drum, soferul autocarului a spus ca au avut probleme cu el, acesta avand momente in care delira. La vama, soferii s-au plans autoritatilor, iar acestea le-au spus ca nu au un motiv intemeiat pentru a-l aresta, dar daca le mai face probleme sa il dea jos din autocar, a precizat familia.

In data de 16 ianuarie 2017, la ora 22:30  au oprit in parcarea restaurantului Master, din Oradea, Calea Borsului, acesta a coborat din autocar, si-a cerut bagajul de la cala si a intrat in restaurant. Soferii au mai stat 15 minute, apoi au plecat , fara a-l intreba daca isi continua calatoria pana la destinatie. Contactati telefonic, cei de la restaurantul Master au comfirmat că bărbatul a fost văzut în zonă. Acesta a intrat in restaurant cu buletinul in mana si cu un troler mic, de culoare neagra. Vorbea incoerent si intreba de politie ca cineva ii umbla prin bagaje. Fata de acolo i-a spus ca acolo este bucataria nu este politia. A parasit cladirea, a mers pana in capatul cladirii, s-a intors, apoi si-a luat bagajul si a plecat.

„Fata nu a mai stiut sa ne spuna in ce directie a plecat”, ne-a spus una dintre rudele barbatului disparut.Daca sunt persoane care l-au vazut, sunt rugate sa contacteze politia sau sa sune pe sora acestuia, la telefon: 0774674463

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img