joi, 25 aprilie, 2024

A ramas fara casa, dar acest lucru nu l-a distrus! Si-a construit o superba locuinta chiar in canalele din New York! Uite cum arata ”locuinta” barbatului – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Orasul New York este un loc foarte scump, daca nu cumva esti dispus sa te murdaresti un pic! Un barbat care a ramas fara casa, pe nume Carlos, si-a creat o casa secreta sub o veche statie de tren. Cum arata totul e cu adevarat incredibil. Omul are un aparat de facut cafea, are si aragaz, si un mini-frigider. Casa umila a acestui om este cel mai probabil cu mult mai decenta decat locuintele a jumatate dintre cei care locuiesc deasupra lui, unde mai pui ca el nu trebuie nici macar sa plateasca chirie.

Filmarea de mai jos a fost realizata in 2010 si a reaparut la suprafata acum datorita site-ului Reddit. Desigur, trebuie ca e infricosator sa fie nevoie sa sari intr-o groapa ca sa mergi acasa, iar sunetul pe care il fac trenurile la suprafata trebuie sa fie cumplit, dar ceea ce a facut acest om este genial oricum am privi lucrurile:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img