miercuri, 24 aprilie, 2024

A rugat moartea „sa o mai astepte” si dorinta i s-a indeplinit! Edith Gonzales radiaza de cand a invins cancerul!

Distribuie:

Publicat:

Tot mai multe persoane din intreaga lume sufera de cancer. Infricosatoarea maladie afecteaza oameni de toate categoriile sociale: oameni simpli, magnati, actori sau cantareti. Daca unii s-au stins din viata dupa ce au pierdut lupta cu boala, altii au aratat ca poate fi infranta si au devenit pentru multi adevarate modele de rezistenta si ambitie. Edith Gonzales a invins lupta cu boala teribila care ameninta sa ii ia viata. In varsta de 52 de ani, vedeta radiaza de fericire si si-a reluat activitatatea.

In urma cu cateva seri, Edith Gonzales a participat la un eveniment monden si stralucea de fericire si de sanatate. Actrita arata senzational, parul i-a crescut si are o energie molipsitoare, scrie Kanal D.

Cunoscuta actrita de telenovele Edith Gonzalez a fost diagnosticata anul trecut cu cancer de col uterin. Starea ei a fost atat de grava incat a trebuit sa sufere o interventie de histerectomie totala si sa faca sedinte de chimioterapie.

In urma cu cateva luni ea ruga moartea „sa o mai astepte”, sa nu o ia atat de devreme fiindca mai are multe de trait si de daruit, mai noteaza Kanal D.

Milioane de oameni s-au rugat pentru ea, iar rugaciunile lor au fost ascultate.

Edith a impresionat mereu in lupta cu cancerul

In ciuda bolii de care suferea si a dificultatilor cu care se confrunta, Edith a impresionat mereu prin atitudinea optimista pe care a afisat-o ori de cate ori a ajuns in atentia reflectoarelor, dar si pe retelele de socializare.

Actrita s-a afisat pentru prima oara fara peruca in aprilie 2017, cand a aparut cheala pe coperta unei revise.
Apoi, indragita vedeta a postat imaginea si pe contul sau de Instagram, unde a scris si un mesaj extreme de emotionant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img