vineri, 19 aprilie, 2024

A slabit 25 de kilograme pentru a putea deveni mama: la ce alimente a renuntat si ce a schimbat la stilul de viata

Distribuie:

Publicat:

S-a chinuit mai multi ani sa aiba un copil, dar kilogramele in plus i-au facut dorinta greu de indeplinit.  Dupa ce a slabit 25 de kilograme, o tanara profesoara spera sa ramana insarcinata cu ajutorul fertilizarii in vitro.

Hannah Doyle este o profesoara de 32 de ani din Selby, nord-estul Angliei, care are o poveste ce poate motiva multe femei care-si doresc sa slabeasca. Dupa ce a suferit un avort spontan in 2013, imediat dupa nunta cu sotul sau Martin, greutatea tinerei a inceput sa creasca, singura  preocupare fiind dorinta de a deveni mama, scrie Daily Mail. A incercat in nenumarate randuri sa ramana insarcinata, dar tanara a fost diagnosticata cu infertilitate, fiind sfatuita sa reduca indicele de masa corporala pentru a-si creste sansela sa devina mama.

„Am fost intotdeauna putin supraponderala, dar dupa avortul spontan m-am concentrat doar pe dorinta de a avea un copil, neglijand greutatea. Cand am facut testele pentru fertilizare in vitro mi s-a spus ca trebuie sa reduc IMC pentru ca tratamentul sa aiba mai multe sanse de succes. Atunci am constientizat ca este singura cale prin care as putea sa-i dau sotului meu sansa de a avea o familie“ , a spus Hannah, potrivit adevarul.ro.

Tanara a inceput schimbarea stilului de viata reusind sa slabeasca 25 de kilograme in aproximativ doi ani. Daca la inceput avea o dieta bogata in carbohidrati, iubea sandvisurile cu branza, ciocolata si uneori ajungea sa manance si doua pungi de chipsuri pe zi, dorinta de a devi mama a ajutat-o sa reziste schimbarii si a renuntat la toate aceste alimente. De la aproape 5.000 de calorii pe zi, acum nu mai depasteste 1.200 – 1.500 de calorii.

Intrebata ce mananca zilnic, Hannah a povestit ca la micul dejun isi pregateste doua oua fierte, spanac si o felie de paine prajita, la pranz o salata cu sunca sau pui de casa cu legume si orez la cina. In plus, daca inainte nu facea deloc miscare, acum alearga de patru ori pe saptamana. Se inscrie la maratoane si nu lasa sa treaca nicio zi de antrenament fara sa meraga la alergat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img