marți, 19 martie, 2024

A sunat alarma in emisiunea lui Mircea Badea. Panica la Antena 3

Distribuie:

Publicat:

Panica in platoul emisiunii lui Mircea Badea. Prezentatorul TV sustine ca e una dintre cele mai teribile zile pe care le are Romania.

”Este, dupa parerea mea, una dintre cele mai teribile zile pe care le traieste aceasta tara, o zi in care iti pui intrebarea daca presedintele Romaniei are toate tiglele pe case. E ok? Nu, serios! Daca nu-i ok si putem sa-l ajutam cu ceva, totusi, l-as ajuta, ca e presedintele in exercitiu si na” a spus Mircea Badea, in emisiunea sa de miercuri.

”Vazand exact ce a zis CCR – pe conflictul constitutional Guvern – Presedintie n.r., am observat ca nu are nicio legatura cu ce au zis reporterasii frenetici, dar nicio legatura. Mult mai grav, nu are nicio legatura cu ce a zis presedintele Romaniei. Atunci, m-am panicat. Am zis: fratioare, ori eu am innebunit de tot si nu mai inteleg ce citesc, ori cu Werber se intampla ceva drastic” a precizat realizatorul ”In Gura Presei”.

Mircea Badea ar fi sunat la 112, dar…

Mircea Badea a spus ca, in opinia sa, se intampla ceva cu presedintele Klaus Iohannis, moment in care a sunat alarma in emisiunea ”In Gura Presei”, pentru acesta.

”Daca as fi avut incredere in 112, dar, dupa multe episoade de viata, nu mai am incredere, dar, altfel, dupa ce am citit minuta, as fi sunat la 112 sa spun ca eu cred ca este un nene, il cheama Klaus Werner Iohannis, cautati-l si salvati-l” a comentat Mircea Badea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img