vineri, 29 martie, 2024

A treia a fost cu noroc!

Distribuie:

Publicat:

Mircea Hondru si-a indeplinit visul, acela de a urca pe cea mai inalta treapta a podiumului la o proba individuala. Sportivul de la CS Liga de Est a castigat proba de tehnici speciale la Europeanul de taekwon-do de la Sofia, cantandu-i imnul national.

”Este o senzatie aparte, un sentiment unic. Atunci uiti de toate, cand stii ca esti pe cea mai inalta treapta a podimului. Imnul canta doar pentru locul I”, a spus Mircea Hondru, care a devenit campion european si cu echipa Romaniei la aceeasi proba: ”Este al treilea Campionat European (CE) la care particip si este pentru prima data cand mi-am realizat un vis al meu, acela sa devin campion european la individual. Este prima oara cand obtin doua medalii de aur, la individual si pe echipe. La echipa ne-am confirmat valoarea, locul 1 obtinut la CE anterior, din Finlanda. La individual sunt multumit de mine, mi-am facut treaba bine pana la capat. Se putea si la tull sa obtin un rezultat mare. M-am clasat doar pe locul 5. Am pierdut inainte de semifinale”.

Gandurile vasluianului se indreapta catre Campionatul Mondial din acest an, unde vrea sa obtina o alta medalie.
”Vreau sa ma pregatesc cat mai bine si sa vin acasa cu medalii si de la Mondiale. Consider ca daca ne vom antrena cat mai mult, putem ajunge pe podium”, a conchis Mircea Hondru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img