vineri, 26 aprilie, 2024

Abdomenul plat se sculpteaza atat in sala de sport cat si in bucatarie. Dieta pentru un abdomen plat

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand vrem sa slabim, depozitele adipoase din zona inferioara a corpului sunt unele dintre cele mai rebele si greu de eliminat. "Colaceii" parca raman lipiti de tine, indiferent de cat transpiri la sala. Si totusi, grasimea abdominala nu este imposibil de combatut. Dar pentru asta trebuie sa pui in aplicare masurile potrivite! abdomenul plat se sculpteaza atat in sala de sport, cat si in bucatarie. Sportul este important atunci cand vine vorba de arderea grasimilor dispuse in partea inferioara a corpului. Ca sa dea rezultate insa, acesta trebuie asociat in mod obligatoriu unei diete echilibrate. Si asta pentru ca, mai ales in acest caz, obiceiurile alimentare au o contributie hotaratoare in determinarea succesului in procesul de slabire.

Pentru a incuraja topirea grasimilor dispuse in jurul taliei, pe solduri si coapse, este foarte important sa ai mese regulate, compuse, preponderent, din alimente cu densitate calorica scazuta. Saritul peste mese este un „sport” de care e cazul sa te lasi. Nu te ajuta cu nimic; dimpotriva, bulverseaza organismul, care, nestiind daca va primi sau nu hrana la masa urmatoare, face rezerve de energie sub forma de tesut adipos. Dieta de mai jos include 10 alimente indicate pentru un abdomen plat!

Meniul unei zi de dieta

Mic-dejun: 2 felii de paine integrala + o banana taiata feliute + o lingurita unt de arahide + ceai verde

Gustare: un iaurt grecesc cu 0,5% grasime  sau 100 gr afine

Pranz: salata verde cu 2 felii de piept de curcan, un ou fiert si legume (rosii, porumb, castraveti) + dressing light

Gustare: 15 migdale crude sau 15 boabe de struguri congelati

Cina: piept de pui la cuptor + un cartof dulce fiert + o cana de quinoa fiert

Acest plan de alimentatie este impropiu numit dieta, reprezentand mai degraba un meniu echilibrat, sanatos, care poate fi un stil de viata. Meniul a fost in asa fel conceput incat iti ofera proteinele si restul grupelor de vitamine si minerale necesare pentru o buna functionare a organismului. Alimentele precum untul de arahide, iaurtul grecesc si migdalele, desi sunt adesea excluse din curele de slabire pe motivul ca ingrasa, contin grasimi sanatoase, care au ca target surplusul de tesut adipos de pe abdomen!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img