marți, 19 martie, 2024

Abia acum s-a aflat adevarul despre crima care a oripilat Romania. Ce i-a pus “monstrul din Brasov” sotiei sale pe piept, imediat dupa ce a ucis-o

Distribuie:

Publicat:

Sunt aproape trei luni de la oribila crima din Brasov, care a socat o tara intreaga. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Familie si Minori din Brasov au incheiat cercetarile si l-au trimis in judecata pe Mircea Florin Buliga, criminalul care si-a macelarit sotia si pe cei doi copii ai lor. Anchetatorii brasoveni au aflat detalii infioratoare despre cum s-a petrecut crima din apartamentul situat in orasul de sub Tampa.

Investigatorii au aflat, printre altele, ca Florin Buliga i-a pus sotiei o orhidee pe piept si a privit-o cum isi da ultima suflare, dupa ce a injunghiat-o de trei ori. Toate aceste detalii socante vor ajunge acum la judecatori. Florin Buliga este acuzat de omor calificat savarsit asupra unor membri de familie. 

Florin Buliga le-a povestit procurorilor, cu lux de amanunte, ce a facut in ziua crimei! intr-un interval de doar cateva ore, a incercat sa se sinucida, dar n-a reusit Apoi, Buliga si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii ai lor. Criminalul din Brasov ar fi vrut sa se sinucida in masina, pe margina soselei, dupa o visita la Sinca Veche. N-a reusit, insa. In drumul spre casa, acesta a primit o cutie de bomboane si o orhidee de la Lacramioara, o florareasa pe care sotii Buliga o stiau de multa vreme. Femeia ii era recunoscatoare Monicai Buliga, care a ajutat-o de foarte multe ori cu bani si cu haine. Floarea pe care a primit-o i-a fost asezata pe piept, de catre sotul criminal. 

Prima victima a fost sotia

Prima victima a lui Florin Buliga a fost Monica, sotia sa. Inainte de crima, cei doi au discutat deaspre tentativa de sinucidere a barbatului, subiect pe care femeia ar fi trecut foarte repede. Au luat cina in doi, apoi a urmat o „repriza de vibromasaj” si una de incarcare energetica. La jumatate de ora dupa ce Monica s-a dus sa se culce, ugicasul s-a dus si i-a infipt un cutit in zona inimii. 

„Inculpatul a asteptat 30 de minute sa adoarma sotia sa, dupa care i-a infipt cutitul de vanatoare de doua, trei ori in zona inimii, moment in care sotia sa s-a zbatut, a dat din maini, l-a zgariat pe fata si a scos un sunet (…) Dupa aceea, a luat orhideea primita de la Lacramioara si a asezat-o pe pieptul sotiei sale, fiind floarea ei preferata, si a stat langa ea pana la ultima suflare. (…)Peste pilota cu care era acoperit cadavrul, pe pieptul acestuia, se afla o planta/orhidee in ghiveci din plastic transparent, cu tija florala indreptata spre perete, ambalata in folie de plastic transparent. (…) Dupa ridicarea pilotei, s-a constatat ca peste cadavru mai era o patura, din material textil, de culoare verde, ce acoperea cadavrul de la gat pana in zona genunchilor, o parte din aceasta aflandu-se si sub cadavru (…) Inculpatul sustine ca a spus o rugaciune care avea scopul ca sufletul ei sa ajunga intr-un loc mai bun (…)”au scris procurorii in rechizitoriu, potrivit libertatea.ro.

Pe fiica lui a ucis-o cu opt lovituri de cutit

Dupa ce o ucis-o pe sotia sa, Florin Buliga s-a relaxat la o tigara. A spus o rugaciune cu mainile pline de sangele sotiei, chiar la capataiul ei. Apoi, criminalul din Brasov s-a „incarcat” cu energie la aparatul din casa, timp de o jumatate de ora, apoi s-a dus sa-i ucida si pe ceilalti doi copii.  Pe fiica lui, Ioana, a injunghiat-o in somn, de opt ori.  

„(…) Pe o canapea (…) se afla cadavrul victimei Buliga Ioana Florina, fiica inculpatului, fiind orientat cu capul spre usa de acces si capul spre fereastra, asezat cu fata in sus (…) fiind acoperit de la nivelul umerilor pana la picioare cu o pilota de culoare albastra (…) Cadavrul avea mainile flexate din cot si erau asezate una deasupra celeilalte, peste abdomen (…) A lovit-o de mai multe ori in zona inimii, aceasta s-a zbatut si a incercat sa spuna ceva (…)”, au mai scris procurorii.

Pe  fiul sau, mezinul familiei, l-a ucis tot in somn, in dormitorul lui. L-a omorat pe baiat cu trei lovituri de cutit. Dupa cele trei crime. Florin Buliga a mai stat in casa timp de o ora, apoi a plecat la firma. A doua zi, a vorbit la telefon cu rudele si amicii, apoi s-a predat. 

Anchetatorii au mai scos la iveala faptul ca Florin Buliga era un adept al masajelor erotice, alcoolului si jocurilor de noroc. Chiar daca situatia financiara a familiei nu ii permitea aceste vicii, barbatul era foarte cheltuitor cu placerile sale. Ii placea sa petreaca in cluburi de striptease si in saloanele de masaj erotic.

Cum ar putea scapa Florin Buliga de condamnarea pe viata
Florin Mircea Buliga si-a recunoscut faptele si chiar a cerut sa fie arestat, semn ca este constient de gravitatea lor. Cu toate acestea, el sustine ca prin aceste crime si-a trimis familia intr-o lume mai buna, iar expertii vorbesc despre un episod de „delir mistic”. Anchetatorii care l-au audiat pe Florin Buliga spun ca li s-a parut un om ciudat, dar nu nebun, care ar fi stiut ce face atunci cand si-a ucis familia, potrivit adevarul.ro. Florin Mircea Buliga a sustinut cu tarie la audieri ca nu are probleme psihice si nici nu a urmat vreodata vreun tratament psihiatric. In plus, i-a spus avocatului din oficiu ca stie ca va primi o pedeapsa mare. Cu toate acestea, exista teama printre familia victimelor ca el ar putea scapa „pe caz de boala”. El ar putea scapa de condamnarea pe viata si ar putea primi intre 15 si 25 de ani de inchisoare, daca judecatorii vor crede ca el a avut un discernamant scazut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img