marți, 19 martie, 2024

Accident Barlad : Un sofer grabit a lovit o bordura dupa care un gard si o teava de gaz – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii barladeni au fost solicitati sa intervina, joi, 21 noiembrie, in jurul orei 14:17, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Barlad, judetul Vaslui . In locul indicat s-a produs un eveniment rutier, fara victime , dar cu pagube materiale (a fost distrusa o portiune din gardul unei locuinte si o teava a conductei de gaz. Un conducator auto in varsta de 19 ani din Barlad, ce se deplasa cu un autoturism inmatriculat in judetul Vrancea, pe strada N. Balcescu, cu ocazia unui viraj la stanga pe str. E. Teodoroiu, a lovit o bordura dupa care a patruns pe contrasens si ulterior a lovit gardul unei gospodarii.

Din primele verificari efectuate, se pare ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei de rulare la conditiile de drum, pe fondul lipsei de experienta in condus (conducatorul auto detine permis de conducere din mai 2019).

In autoturism se mai aflau 3 tineri (B – 18 ani – Balabanesti – GL, B – 18 ani – Barlad si B – 17 ani – Iana) care nu au suferit vatamari.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda de 870 lei si luata masura complementara a suspendarii dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de 60 zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img